5 Izvrstan Kineski Bijele Bakra Feng Shui Zodijak Piletinu Povoljan Kip
Novo - 11 %

5 Izvrstan Kineski Bijele Bakra Feng Shui Zodijak Piletinu Povoljan Kip

U obrascu koji je dostupan narudžbi
KM 85.48
KM 76.00
Iznos:

Pozdravljamo te nazvati ili e-mail nas na sa dodatne informacije koje se osećaš bi biti potrebno da nam pomogne u obradi tvoj red.
Dostava
Sve stvari ce biti isporucene u roku od 24 radnog vremena na račun od plaćanja . Ako niste primili e-mail ili imao si problema šalje nas, molim te pozovi nas da proces, tvoj red. da vam pomognem u nam pomaže da se ovo međusobno zadovoljavajući transakcija za detaljno pregleda predmet opis i slike, i tražim da sva pitanja PRIJE NADMETANJE. Ponuda Sa Samopouzdanje!
Pobjednik Instrukcije
Ćemo automatski obavijesti pobjednik od email-a ( na adresu koju ti je registrovano sa e Bay-u ) odmah nakon aukcije završava. Imajte na umu da je veličina i boja zastupljenost su predmet proizvodnju počne, a ne može biti tačno. Međutim, da ne bi bilo potencijal grešaka, sa duznim postovanjem zahtevam . Ja sam ovdje, i spreman da vam pomognem sa bilo kakvih pitanja ili nedoumica možda si prije ili poslije kupovine. Molim te provjeriti sve e-mail filtere na tvoj e-mail softver iz tvoje e-mail Provajdera ( AOL, Hotmailu, Yahoo, itd. Mi smo natrag naš angažovanje sa super službe, 100% pun novac nazad i musterija garantuje. To traje oko 1825 dana da brod u Ime Države. Molim vas da pročitate ovo uslovima temeljito prije stavljanje vašu ponudu.

Svojstva

Stil:
Folk Art
:
Bakra
Tema:
Životinja
:
Ukras & Kolekciju & Dar

Kupci takođe biraju