TIPTOP Co2 Avion Mašina Najbolji Kvalitet Solenoidom Ventil Profesionalni Pozornici Osvjetljenje Proizvođač Krio Co2 FX Jetsi Brass je Ventil Tijelo

TIPTOP Co2 Avion Mašina Najbolji Kvalitet Solenoidom Ventil Profesionalni Pozornici Osvjetljenje Proizvođač Krio Co2 FX Jetsi

U obrascu koji je dostupan narudžbi
KM 127.50
Iznos:


co2 avion mašina ventil je sakupite dva dijela :
1 : crna dio je solenoidom dio. to je 110 V i 220 V dva tipa.
2 : žuta boja dio je brass je ventil tijelo.
* ako ti treba veza cijev za co2 avion mašinu. molim te, uzmi sliku vaše co2 stroj unutra. tako da možemo da napravimo vezu cijev za tebe.
Pitanja i odgovori o projektu :
1 : moj co2 avion mašina je curi plin i ne mogu zatvoriti. zašto je razlog?
A : co2 avion stroj ne može avion previše vremena. ako koristiš ga u avion dugo vremena, a ne da se odmara. tečnost co2 smrznuti ventil čep i prave galamu teško blizu. dakle, to će biti gas curi.
drugi razlog je malo prljave stvari unutra ventil i ubacite u pokvario. rješenje je otvori ventile i provjeriti. ( jednostavno rješenje je legao na rezervoar na zemlji i da vazdušni pritisak dovoljno snažno, da se co2 gas avion jaka da raznesemo sve prljave stvari, i led crystal je na našoj strani)
2 : kako da otvorim ventile?
A : jednostavan način da se otvori co2 mašina zaklon i naći ubijali šrafciger. upotrebi snagu da ubacite beteween ventil tijelo i solenoidom dio. onda pokušaj pažljivo da razdvoji ih. onda možete koristiti alat samo opent ventil tijelo. ( možeš okrenuti ventil i lulu zajedno da se pravcu lako iskoristi alat za otvaranje)
* ovo je najbolji kvalitet na svijetu.

Svojstva

Tip Stavke:
Pozornici Rasvjetu
:
GIGERTOP
Stil:
DMX Pozornici Svjetlost
Prilikom:
Profesionalni Pozornici & DJ
:
crna boja co2 plinski ventil
Proizvod ime:
co2 avion mašina ventil
Pakujem način:
kartonu kutija
:
Napon:
AC100V/220V

Kupci takođe biraju