Dijamant Slika Vuka Plastične Zanata DIY Dijamant Sliku Okrugli Dijamant Krst Šav Pun Vježba Sliku Dijamant Vez

Dijamant Slika Vuka Plastične Zanata DIY Dijamant Sliku Okrugli Dijamant Krst Šav Pun Vježba Sliku Dijamant Vez

U obrascu koji je dostupan narudžbi
KM 8.98
Iznos:

Nakon završetka, lagano pritisni dijamante sa ruku ili knjigu da bi se osiguralo da dijamanti su čvrsto vezana. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. Mušterija koji su posebno želim divan efekat molim te izabrati veliki broj. Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). Ubacite rundu kraja mogu vidjeti olovku u mogu vidjeti cementa (guraj teško držati cementa u mjesto). Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda.
Obično, kompleks šarene picutures sa delikatna detalje treba veći broj da se izrazim's detaljima.
Dragi prijatelji, zbog efekat mali veličina nije divno, toje samo za zabavu za decu, i praksu novajlije. Također možete nas ostaviti na meesge ako želiš više veličine ili neka druga pitanja. Odnosi na odnosu sto na platnu da identificirati dijamant broj i odgovarajući odštampao broj na platnu. Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost. Ako postoji prljavština privrženost koji mogu utjecati na njih sa niskim-temperatura čvrst željeza.
Dijamant Slika Vuka Plastične Zanata DIY Dijamant Sliku Okrugli Dijamant Krst Šav Pun Vježba Sliku Dijamant Vez
- Brend ime : OLI Kocku Dijamant Sliku -Osobina : Okrugli dijamant sliku -Materijal : 2. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad.I tu je razlika između platno veličine i sliku veličine.
Draga, obrati pažnju! Prodali smo dijamant slike su polu-gotov proizvod ne uključuje okvir!
Prodali smo dijamant sliku materijal je smole, cijela mozaik uzorci su radili sa smole dijamant, bazu mapa sa ljepilo sliku novinama. Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. nakon dobra borba, ostatak jaz u lepak odgovarajući simbola dijamante.8 mm Rundu Smole Dijamant -Boja Količinu : 30-45 Boje -Upotreba : Kući/Hotel/Ured Dekoraciju,Jedinstveni Dar -Za Vježbu : 100% Pun Dril -O Kadar : Ne Okvir, Nakon što si potpuno potrebno za privrženost da lokalne kupiti Ram -Platno Paket : zavrni , Izbjeći Nabore -Paketa Sadrži : Pun vježba dijamant , odštampao platna, alat Za dijamant količinu : sa 20%~30% više količinu dijamant, apsolutna enoug Sve naše dijamant slike su okrugli dijamant.

Svojstva

:
25x25cm, 35x35cm, 45x45cm, 55x55cm
Stil:
Evropi
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
:
Slike
Zalijepiti Oblast:
Punu
:
Oli
:
Smole
Broj Boja:
30-45
Obliku:
trodimenzionalni
Oblik dijamanta:
Rundu
Tip Šablona:
Životinja
Okvir:
No
alat:
Poenta vježba olovku,Dosadno blato,jelo.
Dijamant sliku Set Tip:
diy Dijamant sliku Tema
Kompleta Vez Metod:
Pun Vez Tip
Tipovi:
Dijamant Vez životinja žaba krst Šav
:
See details
:
zid naljepnice kući dekor
Model Numbe:
LG688
:
dijamant slika Vuka

Kupci takođe biraju