1pcs E6192/17K1 E6192-17 E6192 17 Mašina Alat Imajući Linearno roller ležajeva Linearno recirculating roller ležajeva

1pcs E6192/17K1 E6192-17 E6192 17 Mašina Alat Imajući Linearno roller ležajeva Linearno recirculating roller ležajeva

U obrascu koji je dostupan narudžbi
KM 63.00
Iznos:

Hvala ti!
Kontakt
Ako ima bilo kakvih problema ili pitanja o vašem redu, molim vas da nas kontaktirati preko e-Mail ili Trandemanger ili Ostavite Poruku da je tvoja reda, mi ćemo odgovor te čim možemo!
.
Od uputa elementi imam svestran domet moguća rješenja, linearno recirculating roller navođenje su pogodne za brojnih pokušaja u general mašina zgrade, narocito iz linearne navođenje u mašine gdje srednjoj navodjenje i pozicioniranje accuracies su potrebna na velike daljine preći. Sisteme za navođenje može biti preloaded prilagođavanjem gibs i izuzetno visoko krutost kada preloaded.
E6192/17 K1 Linearno roller ležajeva su pogodne u vezi sa guideways za pronalazak/lociranje ili lociranje/non-lociranje imajući aranžmanima i formira imajući dogovor sistem za linearno prijedlog sa neograničenim udar dužinu. Dat ćemo sve od sebe da se riješiti problem i ostaviti te sretan u kupovinu raspoloženjem ovde.
Domet je nadopunjen prilagođavanjem gibs za preciznog postavljanje od preload, postavljanje sprave za merenje deformacija iz susjedne izgradnju gdje preload snage moraju biti podržao i adapterima za lako spremaju se iz linearne roller ležajeve u 45° aranžman.
Dat ćemo sve od sebe da pomognem naši kupci da smanjimo rizik od plaćanja poreza,kao što govoriš stvar kao uzorak ili poklone! ( Molim vas ostavite poruku! )
Nahrani nazad
1) Tvoje mišijenje je veoma važno za nas, molim te, uzmi nekoliko sekundi da odeš sjajno povratne informacije ako niste zadovoljni sa naš proizvod ili uslugu, hvala ti puno !!
2)uvek Smo ponuditi najnižu cijenu za najbolju robu i usluzi. U zatvorena aranžmane, mogu podršku mnogo sa svih strana, i trenuci za sve sjekire.
Dobrodošli u kupovinu konsalting, hvala ti!
Ako ti treba drugi model imajući ali Nisam našao na mojoj radnji,Molim vas, pozovite me, hvala ti!
Imajući online može kupiti imati mjesto može da naruči (da podršku veliki broj na veliko), ako su specijalne uslove ili visokog kvaliteta, Molim vas, pozovite me!
Za enterprises da pružamo profesionalnu podršku imajući, dobrodošli konsultacije diskusije!
Procenjeno Vreme Isporuke
Uvoz Porez
Mi nismo odgovorni za BILO uvoz porez, carina, naknada, i običaja odlaganja. Svoj teret nosiš kapaciteta je izuzetno visoko i prostor potrebno je vrlo mala.

Svojstva

Vodič Širina ili Promjeru:
17
:
E6192/17K1
:
MOCHU

Kupci takođe biraju