220 Boje Clou Beaute 10ml POSLU-TOKI-P-16 Natopi Sa Gel Lak za nokte je Dovelo Lampu Lak Gel za nokte Ekser Umjetnost Salon
Novo - 33 %

220 Boje Clou Beaute 10ml POSLU-TOKI-P-16 Natopi Sa Gel Lak za nokte je Dovelo Lampu Lak Gel za nokte Ekser Umjetnost Salon

U obrascu koji je dostupan narudžbi
KM 4.49
KM 3.00
Iznos:

Tako smo izabrati obični isporuka, nema praćenja informacija .
Možeš li još uvek je zgodan ako te, samo se primjenjuju Natopi sa UV poljski Gel, prijaviti bazu gel i vrhu kaput mogu sanduk prefekt blještave ekser umjetnosti i zadržati UV gel traje duže vrijeme. Bez suši vremena nakon prijave : liječi sa UV gel.
Da Ukloni :
Korak 1. Fantastično i super bistar nokte za tebe. Natopi sa noktima u imitaciju deterdžent za oko 5 minuta,
Korak 2. Ako crvenila ili drugih znakova nepovoljne reakcije palo na pamet, prekinuti koristiti odmah. Natopi sa noktima u imitaciju deterdžent za oko 5 minuta, pocepaj celo govno ekser emajl nježno na svaki nokat kao što su omekšali, više ne pati od natopi sa nokte. (Važno)
Korak 3. Prijave za nokte direktno, lijek sa UV lampu za 2-3 minute ili lijek sa DOVEO lampu za 60 sekundi; kada su suve, primijeniti 2 sloj i lijek sa UV lampa, ili je DOVEO lampu opet. Očisti Nokte onda trim ekser površinu kao normalno manikir proces. IMAJTE NA UMU DA JE ZBOG RASVJETU I KOMPJUTER BOJA, PRAVE BOJE JE MOŽDA MALO DRUGAČIJI OD SLIKE. Nudi najširih boja domet za mušterija da iskustvo profesionalni natopi-sa ekser umjetnost u razumnoj ceni. Boja otporna, fleksibilna i sjajno otporan na jednoj pretrazi.Prijaviti Bazu Gel prvo, što mogu učiniti za nokte traju duže, lijek sa UV lampa, ili je DOVEO lampu. Kaput sa skinuti kaput, što mogu učiniti više boja sjajno, lijek od UV lampa, ili je DOVEO lampu. Lako da se prijaviti kao normalne boje poljski ali mnogo više TRAJNOG Mogu najmanje bar 2 Nedelje. Providna Boja - 1-2 sloj završiti Zbogom uklanjanje štetu - Potopi za par minuta. Pocepaj celo govno ekser emajl nježno na svaki nokat. (Potrebno)
Korak 4. godine je bijela
Boja 1348 je crna
Boja 1342 je crna ljubičasta
Boja 1557 je neon crveni
Boja 1558 je neon pink
Boja 1593 je pale lila(roze ljubičasta)
Boja 1595 je plavi
Dragi Međunarodni Kupaca,
Dobrodošli u našu radnju, uživaj u kupovinu put!
Molim Te Napomena :
Kao što svi znamo, ovo je jeftina promotivni proizvod.
To je o 60-120 dana u Brazil.
Toplo Maltene :
1. Izbjegavaj sav kontakt sa kozom.
Ako imate bilo kakvih pitanja, molim vas kontakt sa nama odmah
Ugodan dan!
Opis :
Potpuno : Clou Beaute
Sposobnost : 10 ml Osigurati Visokog Kvaliteta Natopi-Sa UV za nokte.

Svojstva

Tip Stavke:
Ekser Gel
:
BIZU-TOKI-P16
Sastojak:
Smole
Kvantitet:
1
:
Clou Beaute
:
Gel Za Nokte
STA NETO:
10ml
kvalitet:
Odličan
Izliječen:
DOVEO ili UV Lampu
Natopi Sa:
Deterdžent Za Sa Acetonom
Certifikat:
STRANE SGS/MSDS
Trajnog Periodu:
3 Tjedna ili Iznad

Kupci takođe biraju